A legmodernebb BEMER ülőpárna

BEMER terápia

BEMER készülék bérlése minden napra!

A legmodernebb BEMER ülőpárna

A legmodernebb BEMER ülőpárna, vagyis a B. SIT – hogyan és mire használjam?



Nem is olyan régen, 2013 telén került forgalomba a BEMER terápiás rendszer egy  új, igen hasznos tagja, a BEMER ülőpárna, amelyet BEMER Classic és Professional készülékekhez lehet csatlakoztatni.
Azóta már többen érdeklődtek nálam, hogy  mégis milyen alkalmazási lehetőségeket javaslok az új applikátorral.
Essen akkor néhány szó a legkézenfekvőbb használati módokról.

A teljes test kezeléséhez természetesen továbbra is a BEMER matrac alkalmas, azt követően pedig az egyéb, intenzív terápiát nyújtó kiegészítők következnek, mint pl. a sál, vagy a  kör kezelőegység problémától függően.
Miért lehet mégis szinte elengedhetetlen a BEMER ülőpárna bizonyos esetekben?

Legelőször is, családi érintettség miatt, a mozgáskorlátozottakat említeném. Gondoljunk csak bele, mennyivel könnyebb egy kerekesszékhez kötött beteg kezelése, mikrokeringésének a támogatása, ha eleve a székbe helyezzük a párnát és bizonyos időközönként lefuttatunk egy programot. Mennyivel egyszerűbb így beiktatni egy kezelést a mindennapokba!



A modern ember ülő életmódjából kiindulva, már meg is találtuk a következő alkalmazási lehetőséget: számítógépes szakemberek, irodai munkát végzők figyelem! Ha nem találtunk időt a reggeli rohanásban a „bemerezésre”, semmi gond, párna a székre, program és munka egyszerre indulhat!

Egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet egy rendkívül megszívlelendő alkalmazásra, mégpedig a hosszú repülőutakon.
Sokat hallhattunk már arról a súlyos veszélyforrásról, amit arra hajlamos személyeknél pl egy tengerentúli repülőút jelenthet, vagyis a mélyvénás trombózis kialakulásának lehetőségéről. A sok üldögéléskor a térdvénák összenyomódnak, erre még rátehet az alacsony légnyomás is. Hosszú utazás során tehát használjuk a BEMER párnát, kiegészítve a sál kezelőegységgel, amit a térdekre helyezünk.

Akkumulátorról működtethetjük a vezérlőt, így nem okoz  problémát, hogy hol keressünk áramforrást a repülőn, vagy akár buszon, autóban. Nagy öröm lesz fitten, kipihenve, tele energiával megérkezni az úti célhoz!

Az alkalmazási lehetőségek, szituációk sora végtelen – váljon ez is egészségünkre!

 

 

 

 


Tel: 06 20 460 4106


Facebook

 

Terápiás eszközök